Söndag 17 juli är det dags!
Redan kl 9 börjar vi dagen med frukost som SPKK bjuder på.
På årets rasspecial kommer vi utöver specialen att ha flera roliga skojklasser, vi utser Charmigaste Hund, Bästa Par (tik+hane) och det blir även Barn med Hund och såklart vår lilla specialare MAN med Hund!
För er som har en krypt eller kastrerad hane och normalt inte kan vara med på utställningar, så får ni i år chansen då vi har ”En-Kul-klass”, dvs en speciell klass för krypta/kastrater. I denna klass blir hundarna bedömda som på en vanlig utställning med kritik o allt.
Föranmäl gärna! specialen2016@spkk.se

Alla skojklasser kostar 20kr per start (förutom man med hund som är gratis!). För icke medlemmar kostar det 40kr per start.
Betalar gör ni på plats oavsett om det är kontant eller med Swish. =)

Vi bjuder alla medlemmar och de deltagande i själva rasspecialen på Tjeckisk lunch, vänligen meddela om din hund har flera människor med sig. Om du är åskådare eller ickemedlem som endast tävlar skojklasser kan du ändå njuta av lunchen, då till självkostnadspris och om du meddelar att du vill ha lunch.
Senast ONSDAG vill vi veta om du ska ha lunch eller ej, så att vi hinner förbereda maten. specialen2016@spkk.se gäller för det med.

VARMT VÄLKOMNA!