Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/8/f/5/spkk.se/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2494 Välkommen till Stockholm Hundmässa | SPKK - Svenska Prazsky Krysarik Klubben
SISTA ANMÄLAN 11 NOVEMBER!
Det är ett tag kvar till årets mässa – men vi har redan börjat ladda! Här hittar du domarlistan, och nu kan du också anmäla dig och din hund via Internetanmälan. Varmt välkommen 13–14 december 2014!

Här finner du domarlistan för Stockholm Hundmässa 2014! Hedersuppdraget att döma Best in Show gick i år till Carl-Gunnar Stafberg.

Domarlista för nedladdning

Obs! Vi måste ibland göra ändringar i domarlistan, och uppdaterar då länken här på webben. Se till att du har den senaste versionen! Vi skriver också ett meddelande på facebook-sidan när det blir ändringar.

Anmälan

Du som vill delta har redan nu möjlighet att anmäla dig via Internetanmälan. Klicka på länken för att anmäla online: Internetanmälan
SISTA ANMÄLAN 11 NOVEMBER!

Ny titel – Svensk Veteranvinnare!

Stockholm Hundmässa gästas som vanligt av både nordiska och utomnordiska domare. Flera rasspecialister kommer att finnas på plats på Stockholmsmässan i Älvsjö den 13–14 december. På årets utställning tävlar hundarna om titlarna Svensk vinnare 2014 (SE V-14) och Svensk juniorvinnare 2014 (SE JV-14). Nytt för i år är att hundar som är åtta år eller äldre kan tävla om titeln Svensk Veteranvinnare (SE VV-14)! Utställningen är kvalificerande för Crufts 2015.

Agility, lydnad och rallylydnad

Under helgen arrangeras en internationell agilitytävling och Nordiska mästerskapen i lydnad. Dessutom avgörs även SM i freestyle och heelwork to music, och på lördagen arrangerar Sveriges Hundungdom svenska mästerskap i junior handling, och står även bakom helgens tävlingar i rallylydnad. Mer information om eventuella övriga tävlingar kommer senare under året.

Rasklubbstorg och tillbehörsmässa

I år kommer vi som vanligt att bjuda in våra rasklubbar till Stockholm Hundmässa, och det kommer också att finnas massor av hundmat, koppel, bäddar, leksaker, hundgodis att fynda.

Håll dig uppdaterad!

När vi närmar oss mässan kommer vi att löpande uppdatera de här sidorna, men också skriva om mässan på vår facebooksida, berätta om allt som kommer att hända 13–14 december och ge tips till besökare, utställare och andra som deltar. Följ oss gärna på Facebook!

Läs mer