Medlemskap i SPKK

Rasklubben är medlemmarna. Utan medlemmar – ingen klubb. Du som medlem kan och bör påverka styrelsen att jobba i den riktning du tycker är den rätta.

Din medlemsavgift stöttar klubbens arbete för rasen. Genom klubben träffar du andra som brinner för samma ras, och vi är många som fått fantastiska nya vänner genom SPKK.
Välkommen!

 

Medlemsavgiften betalar för webserver, arbetsmaterial, tryckkostnader, utbildningar, bankavgifter etc. En stor del av medlemsavgifterna kommer medlemmarna tillhanda t.ex. genom att klubben arrangerar träffar och annat som genom klubbkassan kan subventioneras så att fler har råd att vara med.
Det är också ett krav på medlemskap för att vara med i klubbens årsbästalistor (man måste själv anmäla sin hund varje år och det kostar inget) samt för uppfödare som vill vara med på uppfödarlistan.

swish_logo

Klubbens Swishnr: 123 441 7838

Medlemskap i SPKK innebär också att du kan delta på SDHK’s utställningar. Du kan även vara med på SDHKs föreläsningar och kurser.
Du får även tillgång till SPKKs medlemsforum på Facebook, där du kan diskutera med andra medlemmar, fixa träffar, ta del av info enkelt, mm.
Alla medlemsägda hundar får 200kr i bidrag efter genomfört BPH. Du måste själv ansöka. Mer info här

 

Så här gör du för att bli medlem i SPKK, Svenska Prazsky Krysarik Klubben:       

  • Fyll i formuläret nedan eller maila uppgifterna till medlem@spkk.se.
  • Betala gärna medlemsavgiften med Swish 123 441 7838.   Ange för- och efternamn på meddelanderaden.
  • Det går också bra att betala in på föreningens BG: 289-3451.
    Ange förnamn, efternamn, adress och årtal (ex. 2022) på inbetalningen! Kontoinformation för utlandsinbetalningar finns längst ner på denna sida. Payment details for members abroad can be found further down on this page.
  • Vid frågor ang. medlemskap, maila till: medlem@spkk.se !

12 + 8 =

De olika medlemskapen:
Ett medlemskap i rasklubben betalar man årsvis. Ett verksamhetsår sträcker sig mellan 1/1-31/12. Blir man medlem efter brytdatumet 1 oktober ingår det påföljande året i avgiften.

Fullvärdig medlem: Årsavgift 230kr. För alla. Oavsett om du äger PK eller ej kan du bli fullvärdig medlem i SPKK.
Familjemedlem: Årsavgift 100kr. För den som är skriven på samma adress som annan fullvärdig medlem (dvs. släktskap men separat boende = ej familjemedlem).
Valpgåva: Som SPKK-ansluten uppfödare har du möjligheten att bjuda din valpköpare på ett år medlemskap för endast hälften av den vanliga årsavgiften, den andra halvan står SPKK för. Ordinarie årsavgift är 230kr. Så du som uppfödare betalar då 115kr för medlemskapet till din valpköpare. (Gäller endast nya medlemmar boende i Sverige, registrerade valpar upp till 6 mån ålder). För mer info: medlem@spkk.se .
Utländska medlemmar: 250kr per år.

Klubbens Bankgiro:

289-3451

Klubbens Swishnummer:

123 441 7838

Utländsk medlem/foreign member:
Utländska medlemmar kan endast bli fullvärdiga medlemmar. Avgiften är 250SEK.

Members fee for foregin members is 250SEK. Contact the secretary if you have any questions.

Kontoinformation för utlandsinbetalning/account information for international payment:
Huvudkontohavare/account holder: Svenska Prazsky Krysarik Klubben
Clearingnummer/clearing number: 9022
Bankkontonr/account number: 23.049.46
IBAN: SE17 9020 0000 0902 2230 4946
BIC-kod (SWIFT-adress): ELLFSESS

OBSERVE! You have to check with your bank office so that the correct sum is transferred. Members fee for citizens in other countries than Sweden are from 2015-01-01: 250SEK.

Välkommen i SPKK!
/Vi som redan är medlemmar