På denna sida hittar du: Styrelsen, organisatoriska uppgifter (bankgiro, klubbens adress etc), kontaktpersoner, avelsrådet mm.

Mail för att nå styrelsen: sekreterare@spkk.se

Från 2022-04-03

Ordförande – ordforande@spkk.se

Charlotte Eckerfält – charlotte@spkk.se

Om Charlotte

Jag bor utanför Södertälje med man, barn och hundarna Bethy, Chloe, Eileen och Monstergretha. Jag jobbar inom forskning och utveckling på ett stort lastbilsföretag. Fritiden ägnar jag åt min familj, vänner, hundar och hundsport. Just nu har jag fokus på utställning men jag tränar även rallylydnad, agility och viltspår.
Min första egna hund en PK skaffade jag 2012. Intresset för rasen har växt från att jag från början bara ville ha en hund till att jag i dag har en egen kennel med namnet Hunters N´Roses. Min målsättning är att i långsam takt och i liten skala avla fram friska, robusta och rastypiska hundar med trevligt temperament.
Jag har varit med i styrelsen sedan 2018 och från och med juni 2021 antagit rollen som ordförande.  Jag  hoppas nu  kunna bidra till utvecklingen av både SPKK  som klubb och av  rasen Prazsky Krysarik.  Tillsammans gör vi klubben och jag vill verka för en ökad interaktion mellan alla oss medlemmar i klubben

 

Vice Ordförande

Jenny Andersson – sekreterare@spkk.se

Om Jenny

Info kommer.

 

Kassör – kassoren@spkk.se

Kim Järnefolk – kim@spkk.se

Om Kim

Född 1986 och bor med min sambo i Sundbyberg (Stockholm).Hos oss bor det 3st brown tan Prazskys, storebror Lotus och lillasyster Loka och Lokas dotter Hope.2015 registrerades min kennel ”Järnefolk’s”Jag blev invald i SPKK styrelse 2016.Fritiden spenderas bl.a. med hundutställningar och i mitt sommarhus på Väddö (Stockholms skärgård).

 

Sekreterare – sekreterare@spkk.se

Pia Plomgren – pia.p@spkk.se

Om Pia

Jag bor tillsammans med min dotter Hilda 20 år, i Halmstad. I flocken ingår Gösta, ”Nejmes Love At First Sight”, f 2019. Tage ”Hunters N’ Roses Blockbuster” f 2020, Lillan ”Showtops Victory Victoria” f 2021 och senaste familjemedlemmen Pärla ”My First Little Pearls Perla” f 2021. Det har alltid funnits djur i min närhet och jag började med en labbe/golden. Sedan kom en renrasig dansk/svensk gårdshund.  Jag är ny på rasen men har känt till den sedan tidigare. För mig var det självklart att köpa en hund med stamtavla!  Jag är intresserad av utställning och är en glad och nervös nybörjare.  Det har också vuxit fram ett intresse för avel och genetik. Under 2021 gick jag SKK:s uppfödarutbildning på distans och fick även ett kennelnamn godkänt.Min förhoppning med att vara med i styrelsen är att kunna bidra med tid och nyfikenhet så att vi har en levande och positiv rasklubb. Vi har olika mål med vårt hundägande men kärleken till rasen är gemensam

 

Övriga ledamöter

Maria Weinehall – maria@spkk.se

Om Maria

Jag var med och startade SPKK och har suttit som ordförande i SPKK de första åren fram till 2012. Har ett flertal förtroendeuppdrag i både rasklubbar och specialklubb. Från och med 2012 ledamot i SKK’s Föreningskommitté. Ordförande igen i SPKK 2016-2017, och nu ledamot. Sitter i Vinthundklubbens Huvudstyrelse och i styrelsen för rasklubben SvFCK.

Jag brinner för föreningslivet och bevarande av de arbetande sunda hundraserna. Har arbetat mycket med avelsdokument i många raser och är även utbildad ringsekreterare.

Jobbar på Arlanda, och bor i Kungsängen med dottern Minou och hunden Tesla. Har kennelnamnet ”Lex Murphy” och föder upp PK och cirneco dell’etna.Fördriver sällsynt ledig tid med hemsidedesign och annat kreativt. Tidigare byggdes det på en hobbybil som numera har flyttat till en annan entusiast. Med hundarna tränas och tävlas det i freestyle, lydnad och agility. En hel del utställningar blir det också.

 

Suppleanter

Ellen Arvidsson –

Om Ellen

Info kommer.

 

Sanna Hulth – sanna.h@spkk.se

Om Sanna

Info kommer.

 

Övrigt

 

Valberedningen

valberedningen@spkk.se

Sammankallande ledamot Angelica Andersson. Övriga ledamöter Renata Johansson och Anna-Lena Thiel Jansson

RUG – RasUtvecklingsGruppenStatistik, RAS, raskompendium etc.Ansvarig: Charlotte Eckerfält, charlotte@spkk.se

AktivitetsGruppenMonter, träningar, tävlingar, promenader, aktiviteter etc.Ansvarig: Jenny Andersson, Jenny@spkk.se

Barometeruträkning: resultat@spkk.se

Ungdomssektionen För barn och ungdomar i SPKK.Ligger vilande! 

Ansvarig utgivare: ordförande

Redax – PeKå’s redaktionChefredaktör: vakant – anmäl ditt intresse till redax@spkk.seVad finns att göra? Intervjuer, artiklar, bilder, undersökningar, korrläsning, redigering, layout, mm.

Webmaster: Pia Plomgren, pia.p@spkk.se

Webredaktör: Sanna Hulth, sanna.h@spkk.se

Klubbshoppen –Inköp, beställningar, nya produkter etc.Ansvarig: Jenny Andersson, Jenny@spkk.seBeställningar: kassören, kassoren@spkk.se

SponsoransvarigVakant

Medlemsansvarig/medlemsfrågor/medlemsforumet: Kim Järnefolk –  medlem@spkk.seFrågor om medlemsinbetalningar/giltigt medlemskap etc: Kassören: kassoren@spkk.se

Uppfödarfrågor: Sanna Hulth, sanna.h@spkk.se

Utbildningsansvarig: Pia Plomgren – pia.p@spkk.se

Valphänvisning: Sanna Hulth – sanna.h@spkk.se

Övriga frågor:Sekreteraren sekreterare@spkk.seeller info@spkk.se

Revisorer:

Ordinarie: Mirka Förstirevisor@spkk.se 

Revisorsuppleant: Carro Cajback

Adresser och konton

Klubbens adress:

SPKK, c/o Pia Plomgren, Furuvägen 36, 30224 Halmstad

Klubbens Bankgiro: 289-3451

Kontoinformation för utlandsinbetalning:Huvudkontohavare: Svenska Prazsky Krysarik KlubbenClearingnummer: 9022Bankkontonr: 23.049.46 IBAN: SE17 9020 0000 0902 2230 4946BIC-kod (SWIFT-adress): ELLFSESS

Important for international members: You have to check with your bank office so that the correct sum is transferred. Members fee for citizens in other countries than Sweden are from 2011-01-01: 250SEK.