Styrelsen

Ordförande 

Daniel Söderlind

Om Daniel

daniel söderlindDaniel har varit avelsråd i SPKK sedan starten och har även suttit i styrelsen på lite olika poster sedan klubbens start. Daniel har stort intresse för djur och natur och dessa har alltid upptagit en stor del av hans tid. Intresset för djuren gäller även sådant som olika vetenskapliga ämnen, ämnen som genetik, populationsgenetik, bevarande biologi och etologi för att bara nämna några studeras flitigt. Som rekreation för sig själv och hundarna sysslar han med viltspår, personspår och skogsagility. För Daniel är det väldigt viktigt att hälsa, mentalitet och genetisk variation får ett stort utrymme inom rasklubbens arbete, att exteriör konformitet och dåliga avelsmetoder belyses och kritiseras. För utan hundar som är pigga och glada så finns ingen vits med en rasklubb, hundarnas väl och ve måste gå före allt!

Vice Ordförande

Maria Weinehall

Om Maria

maria2012 Har suttit som ordförande i SPKK de första åren fram till 2012. Har ett flertal förtroendeuppdrag i både rasklubbar och specialklubb. Från och med 2012 adjungerad till SKK’s Föreningskommitté samt SKK/Free (Freestylekommittén).

Jobbar på Landvetter, och bor på en gård i Sjömarken tillsammans med fästmannen Anders, hundarna Primo, Vilde, Zelda, Härja, Keios och Lava. Har kennelnamnet ”Lex Murphy”.Fördriver sällsynt ledig tid med hemsidedesign och renovering av gården. Tidigare byggdes det på en hobbybil som numera har semester i ladan. Med hundarna tränas och tävlas det i freestyle, lydnad och agility. En hel del utställningar blir det också.

Sekreterare

Angelica Andersson

Om Angelica

Info kommer.

 

Kassör

Milena Vanninen

Om Milena

Info kommer.

 

Ledamöter

Renata Johansson

Om Renata

renataUppfödare av Prazsky Krysarik samt Australian Cattledog. Fastnade för PK då jag ägde min första 1993 men skaffade mig min andra först 2007. Brinner för allt som har med hund att göra! Tävlar & tränar i lydnad, rallylydnad, bruks, agility, spår, viltspår, vallning, sök, utställning och Freestyle. Utbildad till Lydnads-, Freestyle- och Agilityinstruktör samt domare i Freestyle och Heelwork to music. Jobbar för tillfället på Arlanda som flygplatskontrollant. Bor tillsammans med min sambo, 2 barn, sex hundar och en katt. Har under många år suttit i Stockholms Hundungdoms samt SACK’s (Svenska Australian Cattledog klubben) styrelse och är inne på fjärde året i SPKK’s styrelse och är även ansvarig för Aktivitetsgruppen.

Jonna Friberg

Om Jonna

jonna Jag är 29 år och bor tillsammans med min sambo i Hässleholm . Har eget företag och jobbar som frisör. Hemma hos mig finns 3 hundar var av 2 PK. Jag brinner för utställning, men tycker det är roligt att träna med mina hundar, b.la. viltspår och lite agility.

Suppleanter

Stina Persson

Om Stina

28 årig Skåning. Jobbar tvåskift i Eslöv som maskinoperatör. Hemma hos mig finns en sambo och fyra testosteronfyllda hanar, varav tre är av rasen prazsky krysarik. Fastnade för rasen när jag köpte min nu femåriga DP/PK blandning. Från valp och tre år framåt höll vi på med lydnad. Just nu satsar jag och min näst yngsta lite smått på agility. Förutom det är det hundutställning som gäller. Har aldrig suttit med i en styrelse så detta ser jag med spänning fram emot.

David Jönsson

Om David

Info kommer

Valberedningen

Sammankallande: Ida C Karhu valberedningen@spkk.se Ledamöter Pernilla Hansen, Emelie Stenberg
Avelsrådet Sammankallande: Ida Curtsdotter Karhu ida@spkk.se Daniel Söderlind bc@spkk.se RUG – RasUtvecklingsGruppen Mönstring, statistik, RAS, raskompendium etc. Ida Curtsdotter Karhu – ida@spkk.se AktivitetsGruppen Klubbträffar, medlemsaktiviteter, utställning, barometrar, tävlingar, rasmonter etc. Renata Johansson – renata@spkk.se Ungdomssektionen För barn och ungdomar i SPKK. Tuva Karhu – tuva@spkk.se Redax – PeKå’s redaktion Chefsredaktör: Jonna Friberg Intervjuer, artiklar, bilder, undersökningar etc. jonna@spkk.se Korrläsning, redigering, layout, mm. Maria Weinehall – maria@spkk.se Ansvarig utgivare: Daniel Söderlind daniel@spkk.se Webmaster: Maria Weinehall maria@spkk.se webmaster@spkk.se Klubbshoppen (vilande) Inköp, beställningar, nya produkter etc. Anders Eklund – anders@spkk.se Sponsoransvarig David Jönsson – david@spkk.se Övriga frågor: Sekreteraren – angelica@spkk.se info@spkk.se
Revisor, ordinarie: Torbjörn Wennebro revisor@spkk.se Revisorsuppleant: Peter Axelsson
SPKK har ingen valpförmedling i dagsläget. Vi hänvisar istället till vår uppfödarsida, samt till SKK’s valpförmedling ”Köpa Hund” på www.skk.se.
Klubbens adress: SPKK C/O Renata Johansson, Gryta Husby Skola 10, 749 63 Örsundsbro, ATT: Angelica Klubbens Bankgiro: 289-3451 Kontoinformation för utlandsinbetalning: Huvudkontohavare: Svenska Prazsky Krysarik Klubben Clearingnummer: 9022 Bankkontonr: 23.049.46 IBAN: SE17 9020 0000 0902 2230 4946 BIC-kod (SWIFT-adress): ELLFSESS OBSERVE! You have to check with your bank office so that the correct sum is transferred. Members fee for citizens in other countries than Sweden are from 2011-01-01: 250SEK.