Vinnargalleriet

Här hittar du medlemmarnas duktiga PK’s som blivit champions, tagit vinnartitlar eller erhållit diplom.

Så här skickar du in!

Endast registrerade titlar presenteras. Samtliga ägare* av hunden skall vara medlemmar i SPKK, hunden skall vara registrerad i SKK.

För att få din hund presenterad här skickar du ett mail till medlem@spkk.se med en bra bild på din hund. I mailet anger du följande: Hundens registrerade namn, hundens reg.nr i SKK, ägarens/ägarnas namn, uppfödarens namn och ort, samt de championat/titlar som erhållits.

Om du vill ändra eller lägga till ny titel, skicka ett mail med hundens namn och registreringsnummer i SKK samt de ändringar du vill införa på denna sida.

OBS! Du måste först registrera erhållet championat/titel i SKKs register innan du skickar in mailet för presentation på denna sida.

Alltså:

  • Bild
  • Hundens namn
  • Hundens reg.nr
  • Hundens erhållna championat och vinnartitlar
  • Ägare*
  • Uppfödare (Namn, ort)

*Ägare = samtliga ägare, delägare, kennelinnehavare och liknande som innehar hel eller delvis äganderätt i hunden. När det gäller hundar hos fodervärd är det den person som innehar utställningsrätten som måste vara medlem (det framgår av fodervärdsavtalet). Ägarbevis/delägar/foderavtal eller annat dokument som styrker tävlingsrätten skall kunna visas upp för SPKK vid anmodan.

Rallylydnad, agility, nosework, viltspår och andra arbetsgrenar

Utställningschampionat och vinnartitlar

_________________

Aktiviteter 2023

* Årsmöte

* Minigruppens utställning/ SPKK:s rasspecial Eskilstuna den 16/7-2023