Styrelsen m.fl

På denna sida hittar du: Styrelsen, organisatoriska uppgifter (bankgiro, klubbens adress etc), kontaktpersoner, avelsrådet mm.

Mail för att nå styrelsen: sekreterare@spkk.se

Från 2022-04-03

Ordförande – ordforande@spkk.se

Maria Weinehall – ordforande@spkk.se

Om Maria

Jag var med och startade SPKK och satt som ordförande i SPKK de första åren fram till 2012, sedan 2016-2017 och nu igen 2023. Åren mellan har jag varit ledamot. Har ett flertal förtroendeuppdrag i både rasklubbar och specialklubb. 2012-2019 var jag ledamot i SKK’s Föreningskommitté. Sitter även i Vinthundklubbens Huvudstyrelse och i styrelsen för rasklubben SvFCK.

Jag brinner för föreningslivet och bevarande av de arbetande sunda hundraserna. Har arbetat mycket med avelsdokument i många raser och är även utbildad ringsekreterare.

Jobbar på Arlanda, och bor i Märsta med dottern Minou, hunden Tesla och hästen Jada. Har kennelnamnet ”Lex Murphy” och föder upp PK och cirneco dell’etna. Fördriver sällsynt ledig tid med hemsidedesign och annat kreativt. Tidigare byggdes det på en hobbybil som numera har flyttat till en annan entusiast. Med hundarna tränas och tävlas det i freestyle, lydnad och agility. En hel del utställningar blir det också.

Vice Ordförande – marie.c@spkk.se

Marie Callert – marie.c@spkk.se

Om Marie

Uppdatering pågår.

Kassör – kassoren@spkk.se 

Roger Larsson – kassoren@spkk.se

Om Roger

Uppdatering pågår.

 

Sekreterare – sekreterare@spkk.se

Monica Blomberg – sekreterare@spkk.se

Om Monica

Är utbildad hästskötare i grunden.Avlar aktivt på rasen sedan 2007, och ägt rasen sedan 2005. Jag var bla med när ansökan om att få PK godkänd här i Sverige, hos SKK.

Är främst aktiv inom avel och utställning.Har tidigare suttit i annan rasklubb i styrelsen. Är utbildad ringsekterare och jobbar ibland, lagom aktivt och är även utbildad handledare för SKKs uppfödarutbildning på distans.

Jag är idag även yrkes utbildad hundskötare. Har idag några PK hemma, den äldsta är 7år i år. Aktiv utställare som sagt både i Norden men även i Europa (främst Polen just nu). Älskar allt som har med utbildning att göra så gått alla SKKs distans utbildningar som finns och även gått uppfödare utbildningen 2ggr, man är aldrig fullärd. Jag pratar Svenska, Engelska (sådär), Polska och Tjeckska.

 

Övriga ledamöter

Vakant

Ny 2024

Uppdatering pågår

 

Suppleanter

Caroline Larsson – caroline.l@spkk.se

Om Caroline

Uppdatering pågår.

 

Sofia Sjöström – sofia.s@spkk.se

Om Sofia

Uppdatering pågår.

 

Övrigt

 

Valberedningen

valberedningen@spkk.se

Sammankallande ledamot Ann-Christin Sörlin. Övriga ledamöter Jenny Andersson och Cassandra Traderstam

RUG – RasUtvecklingsGruppen Statistik, RAS, raskompendium etc. Ansvarig: Monica Blomberg, rug@spkk.se

AktivitetsGruppen Monter, träningar, tävlingar, promenader, aktiviteter etc. Ansvarig: Monica Blomberg, aktiviteter@spkk.se

Barometeruträkning: resultat@spkk.se

Redax – PeKå’s redaktion Chefredaktör: Monica Blomberg – sekreterare@spkk.se Vad finns att göra? Intervjuer, artiklar, bilder, undersökningar, korrläsning, redigering, layout, mm.

Webmaster: Caroline Larsson, webmaster@spkk.se

Webredaktör: Ny 2024, sekreterare@spkk.se

Klubbshoppen – Inköp, beställningar, nya produkter etc. Ansvarig: Ny 2024, sekreterare@spkk.se Beställningar: kassören, kassoren@spkk.se

Sponsoransvarig Vakant

Medlemsansvarig/medlemsfrågor/medlemsforumet: Roger Larsson –  medlem@spkk.se Frågor om medlemsinbetalningar/giltigt medlemskap etc: Kassören: kassoren@spkk.se

Uppfödarfrågor: Hanteras av RUG, rug@spkk.se

Utbildningsansvarig: Monica Blomberg, sekreterare@spkk.se

Valphänvisning: Sofia Sjöström, valpar@spkk.se

Övriga frågor: Sekreteraren sekreterare@spkk.se eller info@spkk.se

Revisorer:

Ordinarie: Angelica Andersson, revisor@spkk.se 

Revisorsuppleant: Carro Cajback,

Adresser och konton

Klubbens adress:

SPKK, c/o Monica Blomberg, Eriksberg Skede 2, 52493 Herrljunga

Klubbens Bankgiro: 289-3451

Kontoinformation för utlandsinbetalning: Huvudkontohavare: Svenska Prazsky Krysarik Klubben Clearingnummer: 9022 Bankkontonr: 23.049.46 IBAN: SE17 9020 0000 0902 2230 4946 BIC-kod (SWIFT-adress): ELLFSESS

Important for international members: You have to check with your bank office so that the correct sum is transferred. Members fee for citizens in other countries than Sweden are from 2011-01-01: 250SEK.