Välkommen till SPKKs rasklubbsmonter på Älvsjömässan och Stora Stockholm nu i helgen!

Helgen 8-9 december välkomnar vi er till vår rasklubbsmonter på hundmässan i Älvsjö i samband med den svenska vinnarutställningen. I år är det 17 prazsky krysarik som kommer att delta i Svensk Vinnare på söndag den 9 december.

För två år sedan hade vi rasklubbsmonter på ”Stora Stockholm”, och av 110 rasklubbsmontrar blev SPKKs monter utsedd till andra bästa monter 2016!
2:a pris: prazský krysarík, motivering:
”På ett lekfullt sätt illustreras rasens användningsområde. Med fantasieggande dataspel lockas även den yngre hundälskaren in till montern. En monter med värme som spelar på mörk kärlek.”
Läs mer om förra montern via länken nedan.

Nu är vi tillbaka på mässan och montern har utvecklats vidare! Nyfiken? Kom förbi till monter nr AR08:11 (mellan russkiy toy och chihuahua), ganska mitt på rasklubbstorget. Vi kommer att ha lite nya klubbprylar till salu, så missa inte dem. Vi som står i montern kommer att ha svarta tröjor med tryck SPKK på framsidan, så har du frågor är det bara att komma fram så svarar vi i den mån vi kan.

Mässan är öppen både lördag och söndag 8-9 december. Mer info om biljetter och öppetider hittar du här: https://www.skk.se/stockholmhundmassa

Välkomna till monter AR08:11!

 

Vår rasmonter vann 2a pris!